Savršeni personalizirani poklon za Božić, ali i useljenje, krštenje ili vjenčanje

| Design |

Bliže se blagdani, a ne znate što pokloniti najmilijima? Ili jednostavno uređujete dom i želite na svom zidu nešto lijepo, moderno, kreativno, što vam se uklapa u estetiku doma, a opet individualizirano i posebno. Upoznajte Printing divas, malu, kreativnu radionicu koja donosi na tržište jedinstvenu uslugu, personalizirane postere sa zlatnom ili srebrenom folijom, uokvirene, umotane i dostavljene na kućnu adresu. 

Printing divas plakat

Ovi posteri su totalno personalizirani, a njihov sadržaj ovisi o željama naručioca što ih čini savršenim dodatkom za svaki dom. To mogu biti ilustracije, najdraži citati, uspomene na posebne trenutke, motivacijske poruke i kombinacija navedenog. Posteri su različitih dimenzija, a ono što ga čini savršenim je što dolazi umotan na Vašu kućnu adresu sa karticom zahvale od tima Printing divas.

Printing divas plakat

Printing divas tim čine Katarina Rajić, grafička dizajnerica i Marija Ivanković Koci, ekonomistica, mlade kreativne djevojke slabe na lijepe uzorke, tipografije, svakojake aranžmane, stihove i citate. O imenu svog branda kažu "Do imena smo došle nekako spontano. Printing iz očitog razloga, a divas iz optimistično egoističkog razloga.  Termin diva najčešće se koristi kako bi se opisala umjetnica neke vrste koja je postigla nevjerojatan uspjeh, a to je ono čemu se mi nadamo. Naša tržišna niša je personalizirani poster, a kako bi ga dodatno učinile posebnim izrađujemo ga sa zlatnim otiskom jer svaka osoba zaslužuje osjećaj ekskluzivnosti u svom domu."

Printing divas plakat

Posteri su dostupni u dimenzijama A3 plakata, na visokokvalitetnom bijelom papiru, sa zlatnom  ili srebrnom folijom, ali uskoro se u ponudi mogu očekivati i nove kombinacije boja papira. Posteri se mogu naručiti samostalno ili u kombinaciji s okvirom. Cijena uokvirenih postera ovisi o formatu te je najjeftiniji 110kn za A5 format dok je najskuplji A3 format 320kn. Printing divas posteri se uokvireni šalju putem Hrvatske pošte unutar Hrvatske dok za inozemstvo se mogu naručiti samo posteri bez okvira zbog lomljivosti pošiljke.

Printing divas plakat

Djevojke kažu kako je njihova misija oživjeti dosadne bijele zidove kroz inspirirajuće citate i zanimljive ilustracije, ali i pozlatiti posebne trenutke života, poput rođenja djeteta, krštenja, rođendana, diploma, vjenčanja i sllično. Ovi posteri idealni su za uređenje stana jer se ne ograničavaju samo na moderne prostore i odlično se uklapaju i u shabby chic, čak i art deco uređenja te unose dašak glamura i posebnosti. U našoj galeriji pogledajte nekoliko najboljih Printing divas proizvoda, a vi svoje Printing divas postere možete naručiti putem društvenih mreža i njihove službene fan stranice.

Printing divas plakat