Savršena vrtna ljuljačka za proljetnu uživanciju

| Design |

Swingrest - vrtna ljuljačka za uživanciju

S obzirom na sunce koje nas unatoč datumu svako jutro probudi, naše misli su okrenute prema proljeću, a ne prema kalendarskoj zimi. Ogromna vrtna ljuljačka marke Dedon koju bi svatko, ali baš svatko poželio savršeno nam se uklapa u naš proljetni svijet mašte. Francuski dizajner Daniel Pouzet osmislio je predivnu lounge fotelju koja izgleda poput goleme košare i kojoj je, unatoč tome što može funkcionirati kao ležaljka na podu, prva namjena da visi.


Pod nazivom "Swingrest" ovaj komad namještaja osmišljen je za vanjske prostore, vrtove, šume, parkove i velike terase. Napravljen je i za mjesta s visokim stropovima u koje možete objesiti nešto poput ovoga. Pruža mirno utočište za opuštanje, a najbolje ćete ga iskoristiti ako ga postavite negdje iznad jezera kao na ovim slikama. 

Ova fotelja prvenstveno je bila osmišljena za visoke stropove Dedon Island resort ana Filipinima, ali je s obzirom na to da svidjela mnogima, završila u redovitoj prodaji.

S obzirom na to da ima ugrađeni jedinstveni sustav za suspenziju nestabilnosti, u njoj Swingrest ljuljački ćete uživati bez ikakvog straha od prevrtanja. Uz nju ide i pokretni krović koji možete okretati ovisno o položaju sunca, a idealna je za čitanje knjige, sunčanje, spavanje, odmaranje, ali i dovoljno prostrana za kartanje i druženje. Za sada dolazi u boji prirodnog drva s bijelom tkaninom.