Savršena kuća na plaži nudi idealno skrovište od obaveza

| Design |

Danas vam predstavljamo protip privatnih vikendica američkih građevinara – The Lookout je predivna plavo-bijela kuća na Bethany Beachu  u Delawareu koju je izgradila i dizajnirala Marnie Oursler te ju stvorila isključivo po svojoj mjeri i željama.

Marnie i cijeli njezin život okružen je nekim oblikom dizajna. Osim građevinske tvrtke koju je nasljedila od obitelji, Marine je otvorila i svoju agenciju za nekretnine u kojoj sama oprema stanove i kuće.  Projektanta ljubav prema toplim materijalima, prirodnim bojama i teksturama lako je prepoznatljiva i u ovoj kući koju je nedavno prodala novim (sretnim) vlasnicima.

Prostorne proporcije i sofisticirana udobnost dvije su ključne komponente  kojima se vodila prilikom izgradnje same kuće. Željela je da su sobe prostorne i da ima dosta mjesta za namještaj, no opet da nisu preležerne. Koristila je različite teksture kao što su kameni zidovi, zidovi od opeke, podnice od tvrdog drveta, pa čak i drveni zid u jednoj od spavaćih soba te se jako posvetila unutrašnjim uređenjem. Kuća ima 315 kvadratnih metara i iako je to doista puno, ona se ne čini tako velikom zbog udobnog uređenja koji čini atmosferu doma.

Marnie Oursler projektirala je i izgradila ovu kuću za sebe, no ipak ju je odlučila prodati u svibnju 2015. Možete se zamisliti kako ljetujete u njoj? Mi smo već na surferskoj dasci iz dnevne sobe...