Predivno vjenčanje iz Disneyjevog crtića

| Design |

Svaka od nas sanjala je savršeno Disneyjevo vjenčanje dostojno svake princeze. Tako je i dizajnerica Traci Hines oduvijek željela imati vjenačnje poput slatke male sirene Ariel. Želju si je itekako ostvarila, no ono najbolje je to što nije morala unajmiti skupe organizatore vjenčanja, već je sve organizirala pomoću internetske stranice Your Cloud Parade koja budućim mladencima olakšava posao odabira haljine, cipela, torte, pozivnica i kojekavih ukrasa.

Vjenčanje Male sirene
Vjenčanje Male sirene

Your Cloud Parade stranica napravljena je tako da vam se izloženi predmeti predstavljaju nakon što odaberete boju, stil i predmet koji tražite, a kako biste pomogli ostalim mladnekama, u „cloudove“ možete dodati i svoje predmete koje ste slučajno negdje pronašli. Stranica ujedno funkcionira i kao web shop, stoga je većina stvari dostupna online.

Vjenčanje Male sirene
Vjenčanje Male sirene

No vratimo se mi na vjenčanje iz snova svake djevojčice u kojem su Ariel (dizajnerica Traci Hines) i Eric (model Leo Camacho) doista izgledali kao oživljeni likovi iz crtića. Traci je mislila na sve – od crvene kose, vjenčanice koja je poput sirenine, do deserata koji izgledaju gotovo presavršeno da bi bili istiniti. Kume i djeveruše bile su apsolutno cool u svojim suknjama do koljena i majicama s tematskim printom školjke, a sam ambijent više nego magičan.

Vjenčanje Male sirene
Vjenčanje Male sirene

Ako ste trenutno u planiranju vlastitog vjenčanja, nadamo se da smo vam makar malo bili od pomoći. No za nas ostale, još uvijek slobodne mladenke, galerija s ovim fotografijama natjerat će nas da se barem nakratko prisjetimo slatke dječje fantazije i ostanemo slinit pred ekranom.

Vjenčanje Male sirene
Vjenčanje Male sirene