Predivan skandinavski stan s još ljepšom dječjom sobom

| Design |

Kao što smo već u nekoliko navrata ove godine spomenuli u našim člancima, bijela i bež su boje koje su ove godine apsolutni hit kada je u pitanju dizajn interijera. Osim što manje prostore čine većim, one ih čine i toplijim, svjetlijim i ugodnijim za život. Jedino u čemu se ponekad skriva problem je što se namještaj takvih boja veoma lako uprlja, pogotovo kada imate maštovite klince flomasterima ili pizzom u ruci, odnosno kauču. No zato birajte namještaj s perivim navlakama ili lako čistivim materijalom.

Ovaj skandinavski stan s tematskom bijelom i bež od 85 kvadratnih metara sastoji se od glavne spavaće sobe, dječje sobe te kuhinje, dnevne sobe i blagovaonice otvorenog plana. Stan se nalazi na metar povišenom dijelu kuće u nizu do kojeg dolazimo od ulaznih vrata uz pomoć malog stepeništa. Kuhinja je relativno mala, no dobro osmišljena, a blagovaonica intrigantna zbog tamnijeg namještaja. Dnevna soba djeluje luksuzno, raskošno i jako udobnu, a spavaću sobu mjesto u koje bi se svatko htio ušuškati u hladnim zimskim danima.

No nas je posebno oduševila dječja sobica u kojoj se još uvijek nalazi kolijevka koja se kasnije može pretvoriti u pravi dječji krevet. Zbog ne zatvaranja ormara, nego jednostavnog slaganja garderobe na vješalice pa na šipku, soba izgleda veća i prostranija, a toplina koja njome hara jednostavno je neodoljiva.