Prada,Hermes i Versace izlažu na sajmu namještaja u Milanu

| Design |

Međunarodni sajam namještaja u Milanu najveći je godišnji sajam te vrste u svijetu i najbolje je mjesto za doznati najnovije trendove u dizajnu namještaja. Ovogošnji sajam održava se po 53. put i vodeće je mjesto za sve dizajnere, stručnjake i modne kuće koji žele pokazati svoje nove proizvode. O Bottega Veneta priboru za jelo predstavljenom na ovom sajmu već smo pisali, a sada vam pokazujemo izvanredne kreacije Prade, Hermesa i Versacea.

Prada se ove godine odlučila predstaviti glamuroznim The CloverLeaf sofama koje je dizajnirao Verner Panton. Sofa je inspirirana 70-tim godinama prošlog stoljeća i tadašnjim pomalo dekadentnim stilom. U raskošnim nijansama crvene, smaragdno zelene i zlatne s prepoznatljivim "oblinama", Pradine su sofe izazvale veliko zanimanje na sajmu.

Prada
Prada

Hermes

Slavna francuska modna kuća Hermes udružila je snage s talijanskim dizajnerom Michelom de Lucchijem i francuskim umjetnikom Yannom Kerselom kako bi stvorili kolekciju svjetiljki koja će zadovoljiti i one najizbirljivijeg ukusa. Osim svjetiljki, Hermes je predstavio i niz drugih ukrasa za uređenje doma, između ostaloga i elegantne wallpapere. 

Versace

Talijanska modna kuća na čijem se čelu nalazi Donatella Versace također je predstavila svoju viziju idealnog namještaja i detalja za uređenje doma. Najupečatjiviji predstavljeni komadi su svakako svijetlo sivi kauč s prepoznatljivim simbolom dviju meduza i slovom "V" u sredini, kao i pozlaćene stolice u tipičnom Versace stilu.

Prada
Prada