Poslovna zgrada koja zna kako udovoljiti svojim zaposlenicima

| Design |

Vodeća njemačka tvrtka koje se bavi potrošačkim kreditima easyCredit nedavno je preselila u novu zgradu u Nürnbergu koju je sagradio švicarski arhitektonski i dizajnerski studio Evolution Design. Za preko 700 zaposlenih, potreba su tri kata s raznolikom paletom prostora – otvoreni planovi ureda, ali i rekreativni te komunalni radni prostori.

Sama zgrada reinterpretira vrijednosti, kulturu i viziju tvrtke, pa su tako dizajneri interijera transformirali tradicionalni uredski stol u radni prostor nalik štandu zbog kojeg se razvija bolji i kvalitetniji poslovni odnos unutar i van tvrtke. Sa sve tri etaže moguće je vidjeti samostalne urede, privatne zone za male sastanke, za veće sastanke, prostorije za odmor i relaksaciju.

Programski, zgrada je podijeljena u različita područja koja uključuju zonu u kojoj se možete osjećati kao doma i zonu „meet&greet“. To je utjecalo na mješavinu tipologija različitih aktivnosti zaposlenika koji se često imaju pravo osjećati kao da nisu na poslu već u gradu koji nudi sve – od hrane, pića do stolnog nogometa i knjižnice.