Pomoću neobičnog izuma "Febo" možemo crtati Suncem

| Design |

U grčkoj mitologiji Febo bio bog poezije i znanosti, no uz to bio je i čuvar Sunca. Ali o kojem je „Febu“ sada riječ? Riječ je o zanimljivom izumu koji je nedavno osvanuo na Kickstarter platformi kako bi potaknuo kreativnost kroz proces koji je stalno inspiriran prirodom. Febo funkcionira tako da koncentrira sunčevu svjetlost na određenu točku na određenom materijalu te svojom toplinom gotovo gravira otisak.

Jednostavan je za korištenje, a uz njega dobijete i zanimljive šablone pomoću kojih možete svoje omiljene predmete „ožigosati“ i učiniti ih svojima. Ako prije upotrebe Feba koristite skicu napravljenu olovkom, proces će biti dvostruko brži. Svaki trag će biti drugačiji i jedinstven, ovisno o jačini sunca, a zbog svoje jednostavnosti, Febo je zabava za sve uzraste i razine umijeća.

Vjerujemo da svatko može osjećati kao umjetnik – pričekajte sunčan dan, uzmite olovku i drvenu ploču te postanite kreativni! Poboljšajte rezultate s objektivom i za nekoliko minuta imat ćete jedinstven crtež napravljen pomoću sunčevih zraka.