PhunkeeDuck - revolucionarno prijevozno sredstvo koje obožava i Kendall Jenner

| Design |

PhunkeeDuck

Iza PhunkeeDuck loga nalazi se nekoliko poduzetnika, koji su ujedno i jako dobri prijatelji,  s jedinstvenim setom vještina i dobrim nosom za marketing i tržište. Za sebe kažu kako su tu ne samo da bi zaradili novac, već kako bi mijenjali svijet – iako su još uvijek anonimni kao osobe koje se nalaze iza ovog genijalnog i revolucionarnog prijevoznog sredstava, doista je teško povjerovati da će s ovakvim proizvodom to moći biti još dugo.

PhunkeeDuck
PhunkeeDuck

PhunkeeDuck je potpuno novo električno prijevozno sredstvo koje lako možemo uključiti u gradski i prigradski način života. Ono čini potpuno novi korak u evoluciji prijevoza o kojem ćemo svi sigurno još čuti i doživjeti. PhunkeeDuck promijenit će način na koji putujete i voditi interakciju sa svijetom koji se nalazi oko vas, a sve što vam treba je malo vještine. Navodno da je naučiti voziti PhunkeeDuck jako slično (iako mnogo lakše) kao naučiti voziti snowboard.

Doseže maksimalnu brzinu čak do 20 kilometara na sat, a jedno je punjenje dovoljno za 16 kilometara vožnje. Dostupan je u crnoj, bijeloj, žutoj, plavoj i crvenoj boji, a vještinu upravljanja njime pokazala je i Kendall Jenner odvozivši slalom po stanu koji je gotovo završio neslavno.

PhunkeeDuck - Kenall Jenner Instagram
PhunkeeDuck - Kenall Jenner Instagram