Personalizirane maskice za mobitel

| Design |

Vaša umjetnost na maskici za mobitel

Oduvijek ste željeli personaliziranu maskicu za mobitel, koju imate samo vi? Znate točno kako bi izgledala, u kojim bojama i koje bi detalje imala na sebi? E od sada je to moguće. Ne možda kao što bi si na prvo to zamislili, sjedenje i satima lijepljenje raznih detalja ili pak bojanje obične bijele futrole već se radi o malo igre iglom i koncem.

Na „DIY Stifin“ maski za mobitel možete vrlo jednostavno stvarati vlastita umjetnička djela. U paketu već dobijete nekoliko boja konca i iglu, no možete koristiti i bilo koju drugu boju konca iste debljine. Ideja je ovakva, obična jednobojna maskica prekrivena je malim rupicama koje se omotaju koncem i stvaraju mala personalizirana remek-djela. Ako niste naročito spretni, u kutiji ćete dobiti i nekoliko uzoraka. Na svoju maskicu možete nešto napisati, napraviti neki oblik, uzorak ili bak osmisliti nešto što ćete samo vi znati što znači.

Vaša umjetnost na maskici za mobitel
Vaša umjetnost na maskici za mobitel

Vrlo jednostavno i stvarno zgodno. Što je pola sata vremena koliko ćete izgubiti na ovu aktivnost, kada ćete sa svojim umjetničkim djelom biti ponosni na sebe i drugačiji od drugih.

Osim maskice, osmisliti možete i dodatak koji ide u utor za slušalice, a koji vaš mobitel čini pravim modnim dodatkom. A najbolje od svega je, što kad vam dosadi jedan uzorak, vrlo lako možete napraviti novi. Za ovu odličnu ideju trebamo zahvaliti Leese dizajn studiju. Odlično, zar ne?