Pametni kućanski aparati

| Design |

Kuhinja je u današnje doba postala mjesto u kojem se događa čarolija. Kako bi nam olakšali put od pripreme jela do serviranja, na tržištu su se pojavili brojni aparati koji nam to omogućavaju. Donosimo vam par aparata koji su se nama činili najzanimljivijim.

Niste sigurni kako uliti čak četiri ravnomjerne čaše vina u isto vrijeme? Pustite neka gravitacija obavit posao za vas.

Set za vino
Set za vino

Acquacalda je talijanska dizajnerska grupa koja stoji iza ove serije aparata, a koji koristi zakone fizike u svakodnevnoj upotrebi. Tako i ova plutajuća zdjela mjeri težinu hrane koristeći vodu u sudoperu.

Pametna zdjela
Pametna zdjela

Biljka koja se sama zalijeva, san je svake domaćice. Ne samo što fizički ne morate zalijevati biljke, aparat vam sam određuje kolika je količina vode potrebna kako bi tlo ostalo vlažno. Kada vidite da se razina vode smanji, lako je dodate.

Pametna vaza
Pametna vaza

Škare za pizzu obavljaju dva posla u jednom – rezanje i serviranje. Idealno s obzirom na to da smo navikli na toplu pizzu. Zar ne?

Rezač pizze
Rezač pizze

Jednostavna, a tako praktična, daska je koja bi trebala postati neophodna u svakom kućanstvu. Rezanje i vaganje hrane nikad nije bilo jednostavnije. A još ni ne zauzima puno mjesta…

Daska za rezanje
Daska za rezanje

Svatko zna da je pravilno pripremanje sushija gotovo umjetnost. Stoga je ovo savršeno pomagalo za sve amatere koji ne mogu odoljeti ovom japanskom specijalitetu.  

Automatski valjak za sushi
Automatski valjak za sushi