Ovo je ultimativno najmoderniji stan u Londonu

| Design |

Dobro došli u stan koji odiše svježim i  vrlo urbanim ugođajem. Ako je moderan dizajn interijera stil koji vam se ponajviše dopada, ovaj bi londonski penthouse trebao biti matrica po kojoj ćete planirati i dizajnirati svoj budući stan. Stan „Roger's Penthouse“ pronašli smo putem internetske stranice 1StOpinion koji ga je opisao kao moderan odraz njegove okolne suvremene arhitekture.

Originalna mješavina metalnih šipki i stakla definira cjelokupni dizajn ovoga penthousea i njegove prirodne rasvjete. Vizualni efekti su veoma jaki i jedinstveni i također definiraju stan kao moderano mjesto gdje nema mjesta rustici.  Otvoreni plan dnevnog boravka zajedno s prostorom za druženje te blagovaonica i prekrasna umjetnička djela stvaraju novi svježi ton cijelom stanu.

Stakleni stop i visoki prozori pridonose genijalnom dizajnu interijera, a dodaci poput vanjske teratne,stolnog nogometa i tenisa daju naslutiti da u ovome stanu živi obitelj koja sigurno ima više od jednog muškarca (dječja je soba to dala naslutiti). Vanjska je terasa kao stvorena za jutarnji doručak, a čak tri spavaće sobe na gornjoj etaži stvaraju pravi dojam luksuza i ugode.