Ova palača na Beverly Hillsu nova je najskuplja kuća u Americi!

| Design |

Marc Angeles
 

Nova najskuplja kuća u Americi je ova ljepotica od nevjerojatnih 100 000 metara kvadratnih(!)... U vrijednosti od 195 milijuna dolara, "Palazzo di Amore" na Beverly Hillsu je definicija luksuznih nekretnina! 

Unutar zidova nevjerojatne 12-sobne kuće na 5 000 metara kvadratnih naći ćete sve što bi vam moglo trebati ili uopće što bi mogli željeti. Na samom ulazu u kuću prostire se veličanstveno zakrivljeno stubište, vinski podrum u koji stane preko 3 000 boca i kušaonica vina koja sadrži vina iz vlastite proizvodnje (naravno, palača dolazi s vinogradom), spa prostorije u turskom stilu i kupaonice koje su od poda do stropa popločene marokanskim pločicama. Mislite da je to dosadno? Možda vas diskoteka (s DJ pultom, laserskim sistemom svjetala i plesnim podijem), kuglana ili kino s 50 sjedećih mjesta (zajedno sa garderobom) više razveseli.

Kako god, nikada vam neće biti dosadno u "zabavnom centru" koji se prostire na 1 500 metara kvadratnih, plus - ima dovoljno mjesta za sve vaše goste!

Ova palača je osmogodišnji projekt Jeffa Greena, ulagača u nekretnine, koji se oženio na istom imanju gdje mu je najbolji prijatelj Mike Tyson bio kum. Izgradnja je završena tek prije nekoliko mjeseci, iako je posjed već nekoliko puta bio iznajmljen različitim pripadnicima Saudijske kraljevske obitelji. Posljednje informacije govore kako joj je cijena bila pola milijuna dolara(!!) mjesečno...

Greene je izjavio kako je izgradnja palače bila puna teža nego što je to očekivao. "Gledajući unatrag, da sam znao što me čeka, nikada ne bi ovo uradio", te nadodao: "Iskreno, nisam mislio da će zahtijevati toliko truda." Ali u slučaju da treba malo dublje promisliti o svojim odlukama, ima 40 metara dug bazen koji nam se čini kao idealno mjesto za upravo to.