Osvježite svoj dom zelenim detaljima

| Design |

Kad pogledate ovu suvremenu obiteljsku kuću koja se nalazi u Helifaxu u Velikoj Britaniji, uočit ćete crno-bijeli svijet poprskan zelenom i na trenutke ružičastom bojom. Možete se zamisliti živjeti u njoj? Mi svakako - život u njoj izgleda kao da je svaki dan prvi dan proljeća!

Cijeli je interijer ispunjen s dvije boje i dvije neboje: različitim zelenim, jarko ružičastim detaljima, matt bijelom i sjajnom crnom. Jastuci, kućne biljke, umjetnička djela na zidu, lampe, podna prostirka u prostoru za čitanje pa čak i dio kuhinje idealan za jutarnji doručak je obojan u zeleno. Gotovo kao da se nalazite u prirodi koja je osuvremenjena različitim suvremenim životnim potrepštinama.

Stan obiluje prirodnom rasvjetom za koju su zaslužni ogromni prozori, uključujući i o ne krovne, koji gotovo da pokrivaju sav vanjski dio kuće. Iako bi se na prvi pogled kuća mogla učiniti preuštogljeno zbog crno-bijele kombinacije i viskog sjaja te hladnih pločica umjesto parketa na podu, upravo je spomenuta doza jarkih boja koje podsjećaju na prirodu unjela zaigranost u obiteljski dom. Kupaonice su luksuzne i raskošne, baš poput spavaćih soba, no nas je posebno oduševilo drveno stepenište sa staklenim stijenkama obloženo mekim tapisonom i jarko ružičastim umjetninama koje bi i najtamniju prostoriju učinile svjetlom.