Originalni Rolls Royce

| Design |

Rolls Royce 'Ghost 1001 Noć'

Nije da bogatim klijentima s Bliskog Istoka koji si mogu priuštiti Rolls Royca treba poseban razlog za kupovinu ovog luksuznog automobila, ali da im olakša izbor, britanska kompanija Rolls Royce odlučila im je ponuditi limitiranu verziju 'Ghost' modela

Verzija ovog luksuznog vozila s paketom opreme nazvanoj po čuvenoj legendi '1001 noć' moći će se nabaviti u tri varijante, prva verzija nazvana 'Chapter One' će biti prikazana uskoro na 'Sharjah International Automobile Showu', dok će druge dvije verzije biti predstavljene u prvom i zadnjem kvartalu sljedeće godine.

 Prva specijalna serija 'Ghosta', prikazana na slikama gore, dolazi u dvobojnoj mat varijanti s delikatnim linijama koje obilaze cijeli auto i '1001 noć' natpisom na arapskom jeziku koji okružuje ručke na vratima. Interijer automobila je u crnoj i bijeloj boji.

 Geoff Briscoe, direktor Rolls Roycea za Bliski Istok, Afriku i Latinsku Ameriku izjavio je: ''Rolls Royce je savršeno platno za kreiranje individualnog vozila koje se lako pretvara u umjetničko djelo. Kolekcija '1001 noć' je prikaz sposobnosti naših dizajnera da inspiraciju crpe iz različitih kultura''. 

Dodatne informacije o automobilu kao što su cijena, broj primjeraka koji će se proizvesti, specifikacije motora i slično biti će objavljene na službenom predstavljanu vozila.