Namještaj od vulkanske lave?

| Design |

Uređujete dom i željeli bi neki kreativni komad namještaja za svoj dnevni boravak ili vanjsku terasu? Možda imamo rješenje za vas.

Liniju neobičnog i kreativnog namještaja napravljenu od vulkanskog bazalta osmislila je kompanija Maffam Freeform na čelu s latvijskim dizajnerom Raimonds Cirulisom. Vulkanski bazalt inače su stijene nastale hlađenjem lave tako da možemo reći da je ova kolekcija namještaja u najmanju ruku napravljena od neobičnog materijala i idealna je za ljubitelje isto tako neobičnog namještaja.

Oblici i teksture ovih komada namještaja su zaista jedinstvene, zanimljive i prekrasne kao što je i materijal od kojeg su rađeni. Proces izrade linije namještaja od vulkanske lave nije nimalo jednostavan jer se svaki komad radi u potpunosti ručno. Upravo zato, svaki komad ove serije namještaja je u potpunosti jedinstven pa je i takva cijena.

Inače, ovaj materijal je izuzetno izdržljiv te je idealan za dvorišta, terase i ostale vanjske prostore, ali odlično se uklapa i u svaki dizajnerski osmišljen dnevni boravak.