Najbolji načini da transformirate vaše domove

| Design |

Svakodnevno tragamo za novim promjenama u vlastitim domovima i idejama kako da ga još više obogatimo. Svatko od nas živi u raznoraznim izdanjima doma, što kvadraturom što mogućnostima pa uvijek težimo višem i većem nego što si možemo priuštiti. Prije nego se upustite zajedno sa nama u ovo istraživanje, savjetujemo vam da pročitate još tekstova iz naše bogate rubrike o Dizajnu

Manje prostore u vašem domu obogatite svijetlim tonovima tako da stvorite dojam velikog prostora. 

U vaše životne prostore unesite puno ogledala da također stvore dojam velikog prostora i koristite automatska svijetla za paljenje i gašenje ako imate mogućnosti. 

Miješajte teksture, materijale, načine izrade i izglede elemenata po kući. 

Jedna od najbitnijih stvari je da nikada ne zaboravite na udobnost. Kada si posložite stan i sredite ga na novi način ne zaboravite se u njemu ipak mora i živjeti. Zaboravite katalošku prodaju ipak ste ljudi.

Ponekada ni ne treba puno trošiti za dekoriranje doma. Dekorirajte sa stvarima koje već negdje imate u kući. Oslobodite vašu maštu. 

Zašto da vam sve bude složeno po ladicama i skriveno kada može biti i vidljivo, a ne zauzimati prostor. U kuhinji vaše posuđe objesite da visi sa stropa. Izgledat će efektno, a uvijek ćete znati što imate.

Obogatite vaš dom biljkama. Neka ih je puno i uživaje u njima. Osim što će obogatiti prostor, čistit će ga i izgledat će sve ljepše i bolje. 

Možda se ovoga nikada niste sjetili, ali kada ulovite vremena vašu policu s knjigama pobojajte. Ne doslovno već nabavite tapete i svaki box s knjigama oblijepite u drugu boju. Više detalja o izvedbama pogledajte u našoj bogatoj galeriji, a sad uživajte!