Potpuno neodoljiv futuristički stan u Tel Avivu

| Design |

Ovaj zapanjujući moderan dizajnerski stan nalazi se odmah iza Rabin Squarea, u mirnoj ulici s drvoredom u središtu Tel Aviva. Cijeli apartman gotovo je zamotan u drvo i svaki je komad namještaja pomno isplaniran i osimšljen – nije dovoljno da dobro izgleda već mora imati i dvostruku funkciju koja obilježava futuristički stil. Ista svjetla boja drveta proteže se kroz pod i zid te tako lijepo pokriva cijelu dnevnu sobu i kuhinju kao jednu cijelinu.

Dizajn interijera u jednu je ruku veoma je high tech i izuzetno sofisticiran, no u drugu ruku, zapravo je vrlo jednostavan i prikladan za svakodnevni način života. 

Futuristički stan u Tel Avivu
Futuristički stan u Tel Avivu

Sav je namještaj napravljen po mjeri, baš poput ovog okretnog regala/zida na kojem se nalaze s jedne strane knjige, a s druge strane televizor. Laganim okretom, moći ćete gledati televiziju i u spavaćoj i u dnevnoj sobi. U stanu se nalazi i mnogo kliznog dizajna koji omogućava otvorenost prostora, no i u isto vrijeme lako se pretvara u privatne prostorije.

Ovakve bismo stanove mogli sve češće viđati i u našoj blizini jer je stil kojim se koristi doista nalik nekom stilu kojeg bismo svi imati u 22. stoljeću.

Futuristički stan u Tel Avivu
Futuristički stan u Tel Avivu