Luksuzan dom na kotačima

| Design |

Ovu mobilnu vikendicu pod nazivom „The Wedge Cabin“ dizajnirala je tvrtka „Tiny House“ iz Jackson Holea u Wyomingu.  "Tiny House" nudi niz različitih stilova vikendica koje se lako mogu transportirati do željenog mjesta i za sebe kažu da gotovo nemaju vremena za odmor zbog prevelike potražnje. Vikendica je izgrađena s naglaskom na pametno iskorištavanje prostora i trajnost – uz to nudi i visoke stropove te visoko postavljene prozore koji stvaraju prirodnu rasvjetu u vikendici, a opet čuvaju vašu intimu na sigurnom.

Većinom ja napravljena od drveta, a u njoj možete pronaći jednu sobu s bračnim krevetom, kupaonicu, kuhinju i dnevnu sobu u kojoj je moguće raširiti kauč za goste te vlastitu povišenu terasu.  U kuhinji koja je napravljena u obliku slova „L“ pronaći ćete sve što vam treba: dva plamenika, hladnjak, mikrovalnu pećicu, perilicu suđda, sudoper, granitnu podlogu i niz ormarića, a postoji i vikendica u kojoj možete zahtjevati kuhinjski otok.

Ako ste ljubitelj ovakve vikendice na kotačima, za nju ćete morati izdvojiti od 82 000 do 96 500 dolara. Za sada isporuku vrše samo unutar SAD-a.