Lenny Kravitz dizajnirao fenomenalan namještaj za CB2

| Design |

Lenny Kravitz, dobitnik Grammy nagrada, roker i ikona stila, stvorio je kapsulnu kolekciju od 20 eklektičih i glamuroznih komada namještaja za CB2. Kolekcija pod nazivom CB2 x Kravitz Design by Lenny Kravitz, debitirala je prošlog tjedna u trgovinama i online, a uključuje rasvjetu, zidne akcente, namještaj, jastuke i prostirke u rasponu cijena od 35 do 1,099 dolara.

"Naš cilj bio je stvoriti zbirku komada namještaja na temelju mog osobnog stila i stvari koje su me inspirirale tijekom mojih putovanja", rekao je Kravitz. Izgled nalikuje na Studio 54 s naglaskom na glamur New Yorka i kalifornijske vibre. "Zbirka miješa mnogo različitih stilova i okruženja, ali sve je inspirirano udobnošću s razlogom da se dobro osjećate u svom okruženju." 

The Ya Ya Coffee Table

U kolekciji, srebrni i mjedeni metali miješaju se sa zemljanim bojama, orahom, eko kožom i pravom kožom. U galeriji pogledajte najupečatljvije komade iz kolekcije te dva komada namještaja koje je Kravitz dizajnirao ranije za Swarowski i Kartell.

“Casino Royale” za Swarowski / Reinterpretacija Philippe Starckove Mademoiselle stolice za Kartell

Osmišljene komade namještaja posjeduje u svojim domovima u Brazilu, Parizu i Bahamima, a njegov stil najbolje možemo prikazati na njegovim bivšim domovima koje je sam dekorirao - stan u New Yorku u Sohou na tri kata nudi eklektičnost koju možemo vidjeti i u ovoj kolekciji te villa Roxie u Miamiju koja je dokaz kako Kravitz doista uvijek misli da udobnost vlastitog doma.

Bivši stan u New Yorku, Soho/Villa Roxie,bivša kuća Miamiju.