Kako izgleda dom jedne dizajnerice interijera?

| Design |

Dom dizajnerice Suzan Drover, Kanada

Koliko se samo puta uhvatimo dok maštamo o savršenom stanu – od luksuznih domova s vjetrovitim terasama, udobnih potkrovlja u New Yorku do malih kompaktinih skandinavskih stanova s jasnim osjećam za stil. Često takve stanove i viđamo po časopisima i portalima te se divimo dizajnerima koji su takvo nešto osmislili i ostvarili. No pitamo li se ikad kako izgledaju stanovi tih dizajnera?

Kako bismo provjerili radi  li se samo o zanimanju ili strasti, zavirili smo u dom Susan Drover koja radi u SAM Designu, kandaskom dizajnerskom studiju. Istražujući njezin „Imaginarum“ i sami ćete uočiti da u ovom stanu ništa nije bez razloga na svome mjestu.

Dom dizajnerice Suzan Drover, Kanada
Dom dizajnerice Suzan Drover, Kanada

Njezin jednostavan, ali elegantan te ljupki dom nalazi se u St. John'su (Newfoundland i Labrador) u Kanadi. Za svoj dnevni boravak Susan kaže kako svakako toplo mjesto gdje se može zavaliti i uživati s obitelji u malim stvarima u životu.

Besprijekorno bijela tu i tamo prekinuta je s ljubičastim nijansama. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak otvorenog su plana pružajući jedinstveno iskustvo s puno prostora za kretanje. Sve je povezano u jedinstvenu cjelinu, no opet nimalo dosadno mjesto za život – baš kao što priliči jednom stanu dizajnerice interijera.

Dom dizajnerice Suzan Drover, Kanada
Dom dizajnerice Suzan Drover, Kanada