Kako bi izgledali likovi iz serije "Game of Thrones" da se radi o Disney crtiću?

| Design |

Game of Thrones/Disney

Game of Thrones, najpopularnija serija na svijetu prema internetskoj stranici Imdb, sa svakom novom epizodom ruši sve rekorde. Za emitirati su na američkom HBO-u ostale još samo tri epizode četvrte sezone, a onda će se vjerni obožavatelji ove serije za nove epizode morati strpjeti deset narednih mjeseci, točnije do travnja 2015.

Game of Thrones/Disney, Tyrion
Game of Thrones/Disney, Tyrion

Iako svi pričaju o njoj, a njeni su glumci postali ogromne zvijezde, onima koji još uvijek ne znaju o čemu se radi o seriji, dovoljno je reći da se radi kako joj i naslov kaže, o Igri prijestolja. Sama tematika nije povijesna, više magična, a radnja je smještena u izmišljenom, ali realnom svijetu - osim djela sa zmajevima, divovima i Bijelim hodačima za koje ni mi koji gledamo seriju već tri godine ne znamo što su točno. Za one koji su realisti, bitno je napomenuti da je taj "nerealni dio" zastupljen toliko malo da bi sve tri godine serije tih neobičnih stvorenja stale u pet minuta. Iako je teško točno objasniti što je u ovoj seriji toliko privlačno da je obožavaju gledatelji diljem svijeta, treba biti realan i reći kako su igre moći, prevare, preljubi, ubojstva, razvrat i blud oduvijek bile plodonosno tlo za stvaratelje dobrih filmova i serija. Ovdje je prisutna savršena kombinacija svega toga, ali i mnogo više od toga poput odličnih kostima, kulisa, glumaca, a ono što je najbolje u cijeloj seriji je dubina osobnosti svakog lika.  

Ako vas sve to nije nagovorilo da pogledate seriju, možda će to uspjeti brazilski grafički dizajner i ilustrator Fernardo Mendonca koji je također veliki ljubitelj ove serije, a ujedno je i veliki ljubitelj Disneyevih animiranih filmova pa je odlučio svoje dvije ljubavi spojiti u svojim ilustracijama. Naime, on je najistaknutije likove serije "Game of Thrones" ilustrirao tako da izgledaju kao da glume u Disneyevim filmovima.

Game of Thrones/Disney
Game of Thrones/Disney, Daenerys i njen zmaj

Tako su plavokosa Daenerys i njeni zmajevi, zločesta Cersei, njen brat Tyrion, Jon Snow i njegov ljubimac Ghost, nepokretni Bran i njegov prijatelj Hodor postali likovi iz Disneyevih animiranih filmova koji bi svakako bi bili puno manje krvoločni, a kako bi to točno izgledalo možete pogledati u našoj galeriji.