Kada za kupanje kakvu želimo

| Design |

Kada Vessel

Nekada su kade za kupanje bile sve samo ne estetski dizajnerski komadi za vaš dom i sličile su više lavorima, danas su se stvari promijenile i kade i tuševi su postali pravi ukrasi za vaše kupaonice. Svakim danom dizajneri izbacuju nova nevjerojatnija rješenja za kupanje, a mi donosimo jedno zaista zanimljivo, kadu Vessel.

Kada Vessel
Kada Vessel

Inspirirana je fleksibilnošću i oblikom viseće mreže za ležanje i pruža jedno sasvim novo iskustvo kupanja. Napravljena je od pjenaste jezgre prekrivene karbonskim vlaknima koja vodi omogućuju da ostane vruća dugo vremena. Duža je od standardne kade jer ima čak 2.7 metara po dužini, a iako se na prvu čini da u nju ne stane mnogo vode, to nije točno jer ima jednaki obujam kao i većina kada. Vessel kada ne dolazi samo u crnoj već i u veselim bojama poput plave, žute, roze, crvene, brončane i srebrne.

Kada Vessel
Kada Vessel

Nažalost, ovu kadu ne možete imati u svojim normalnim kupaonicama jer mora biti smještena u takozvanim mokrim prostorijama. Naime, zbog svog specifičnog dizajna prazni se tako da je odvod smješten ispod nje i iz nje curi oko odvoda. No unatoč toj maloj prepreci, ova kada pruža vam užitak ležanja u visećoj mreži, a njene linije savršeno se nadovezuju na liniju našeg tijela pa je iskustvo kupanja u njoj neopisivo.

Kada Vessel
Kada Vessel

Njen dizajn jednostavno privlači pozornost jer se unatoč tome što je pričvršćena za zidove čini kako naprosto lebdi iznad zemlje, a ono što je još zanimljivije je visoka slavina koja je jedina pričvršćena za pod. Za ovaj jedinstveni dizajn zaslužan je dizajnerski studio Splinter Works, a mi im samo možemo reći hvala. Ovo je definitivno kada koju bi poželjeli u svojoj kupaonici.

Kada Vessel
Kada Vessel