Jedna jako cool Škoda dječja kolica

| Design |

Škoda dječja kolica

Nekada su djeca nosila u rukama, zatim su se vozila u najrazličitijim verzijama dječjih kolica, a danas je kupnja dječjih kolica nešto poput kupnje automobila. Gleda se sve, od prostora za torbu, do prostora za vrećice kada mama ide u kupnju, do kočnica, prenamjenivosti iz  ležećih kolica za skroz malu bebu, do sjedećih kolica za nešto veću ili pak do nosilice. Maclaren kolica definitivni su hit na našem tržištu, guraju ga sve poznate jet set mame i čak su i znak prestiža.

Škoda dječja kolica
Škoda dječja kolica

No ono što vam predstavljamo danas su ne bi vjerovali dječja kolica koja će obožavati tate. Dizajneri iz Škode na oduševljenje tata diljem svijeta osmislili su Škoda vRS Mega Man kolica koja tatama omogućuju da svoju djecu voze sa stilom .

Kolica koja je Škoda predstavila mogu se smatrati dječjim SUV kolicima, kolica koja su osmišljena da voze po svim terenima u svakakvim uvjetima. Ova najcool kolica za djecu na svijetu visoka su skoro dva metra, dolaze u paketu sa retrovizorima, hidrauličnim ovjesom, 20-colnim aluminijskim naplatcima, antistres ručkom te čak i prednjim svjetlima. Očito je kako su se češki inženjeri malo opustili i dali oduška svojoj mašti te stvorili prava super-kolica.

Škoda dječja kolica
Škoda dječja kolica

Cijela se priča zapravo temelji na zanimljivom istraživanju koje kaže kako se čak 33% britanskih očeva osjeća neugodno tijekom vožnje konvencionalnih dječjih kolica.  Škoda se potaknuta tim rezultatima odlučila baciti na posao i tako su stvorili ova zanimljiva sportska kolica kao stvorena za muškarce. Isto istraživanje otkrilo je kako upravo zbog te neugode očevi kolica voze maksimalno sat vremena tjedno pa bi možda šira proizvodnja i upotreba ovih kolica promijenila te rezultate jer smo sigurni kako bi s ovim kolicima tate jedva čekale pronaći razlog da provozaju svoje dijete po gradu.

Škoda dječja kolica
Škoda dječja kolica

Nažalost, ovo ultimativno vozilo za bebe za sada nije planirano da ide u proizvodnju i osmišljeno je i proizvedeno je u jednom jedinom prototip primjerku isključivo za potrebe oglasne kampanje za Škodu Oktaviju vRS. U slučaju da Škoda ikada odluči proizvesti ova zgodna kolica, vlasnike će koštati čak preko 72.000 kuna. Ali postoji i dodatna zanimljivost, Škoda planira ovaj prototip podijeliti u nekakvom svom nagradnom natječaju i uveseliti jednog oca, ali njegovu bebu. Čitajte Wall.hr jer ćemo donijeti informaciju o natječaju čim nešto saznamo i možda upravo vi postanete vlasnik ovih super-kolica.