Jako cool Lego maskica za iPhone 5

| Design |

Lego maskica za mobitel

Lego je u suradnji s kompanijom Belkin lansirao svoju maskicu za iPhone 5 koja se može koristiti kao baza za dodatnu gradnju i personalizaciju. Pomoću ovog zanimljivog dodatka za Appleov najnoviji model, vaš iPhone može postati i dio bilo koje Lego instalacije i građevine.

Lego maskica za mobitel
Lego maskica za mobitel

Lego maskica napravljena je od polutvrde fleksibilne plastike i dizajnirana je kako bi u svim situacijama zaštitila mobitel u njoj i njegove gumbe sa strane. Napravljena je tako da štiti vaš mobitel od ogrebotina i kada ga položite na stranu ekrana, ali najbolja stvar je što sve od nje možete sami napraviti s vašim Lego kockicama i ciglicama. Svaka od varijanti boja na poleđini ima plavu bazu za gradnju, a dolaze u tri boje - crnoj, žutoj i ljubičastoj. 

Lego maskica za mobitel
Lego maskica za mobitel

Osim što na ovaj način možete personalizirati svoju dvodimenzionalnu maskicu, možete je ugraditi i u neki trodimenzionalni lik pa tako možete napraviti vlastite iPhone bazne stanice za punjenje, kao i raznorazne stalke i nosače za vaš mobitel. 

Lego maskica za mobitel
Lego maskica za mobitel

U našoj galeriji pogledajte samo neke od ideja koje predlažu iz Lega. S obzirom na to da je mašta neograničena, vjerujemo kako je ova galerija tek početak priče iPhona i omiljenih Lego kockica iz našeg djetinjstva. Cijana ove Lego maskice je 225 kuna, a možete je kupiti ovdje.