Ibiza House - zadnji ljetni spoj rustikalnog stila i suvremenih detalja

| Design |

TG-Studio redizajnirao je seosko imanje na španjolskom otoku Ibizi kako bi služilo suvremenim životnim potrebama stanovnika

Imanje se sastoji od obiteljske kuće s tri spavaće sobe koja je okružena s dva hektara bujnih vrtova u kojima se nalaze dvije dodatne kuće, svaka s dvije spavaće sobe i en-suiteom. Vlasnci, koji su kupili imanje nekoliko godina ranije, osjetili su da je nužno potreban kompletan makeover unutrašnjosti. Zbog ograničenja daljnjeg širenja imanja, TG-Studio morao je sve odraditi unutar postojećih objekata, što nije umanjilo impresivan rezultat koji su postigli.

Dizajn "Ibiza Housea" lijep je spoj rustikalnog stila i suvremenih detalja. Na samom ulasku dočekat će vas otvoreni dnevni boravak i prostor za jelo, zatim kutak za čitanje i kamin koji stvora ugodan ambijent. Slikarstvo i grafika dodali su na osobnosti ovoj društvenoj zoni, dok su dva krovna  prozora istaknula niz boja i tekstura. Volimo kako je drvo glavni izbor materijala u opremanju unutrašnjosti, ali i eksteriejra - od stropa i čvrstih drvenih greda do različitog namještaja.