Hotel Boutique 9 - luksuz Ante Vrbana na dohvat ruke

| Design |

Hotel Boutique 9

Jeste li osoba koja za vrijeme svog odmora traži potpuni ugođaj? Tražite luksuzni smještaj koji će vaš odmor učiniti baš onakvim kakvim ste ga i zamislili? Jedinstvena ponuda komfornog i luksuznog HOTEL BOUTIQUE 9 omogućit će vam da doživite nezaboravno iskustvo i na jedan drugačiji način otkrijete čari luksuznog smještaja.

Hotel Boutique 9
Hotel Boutique 9

Nekada je hotel bio sam mjesto za spavanje ili usputna stanica na našem putovanju, ali današnji turisti teže nečem više i nečem drugačijem, a njihove želje i zahtjevi sve su neobičniji. Stoga je zadovoljiti iste pravi izazov! Spremni na promjenu i izazov upravo su se pokazali predstavnici HOTEL BOUTIQUE 9 Hrvatska koji su ove godine učinili veliki korak naprijed prema luksuznom turizmu te upravo na neočekivanoj lokaciji smjestili ovaj zadivljujući gradski hotel. Bez obzira dolazite li na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, poslovni put ili odmor HOTEL BOUTIQUE 9  pružit će vam nezaboravno iskustvo koje nalazite samo na najboljim svjetskim lokacijama.

Hotel Boutique 9
Hotel Boutique 9

Prepoznatljivost HOTEL BOUTIQUE 9 leži u individualnom pristupu svakom gostu, jer u svaki je gost kao i svaki njegov zahtjev jednako bitan. Hotel nudi 25 pomno uređenih soba i 1 luksuzan suite apartmana. Osim kao idealna lokacija za Vaš odmor, hotel je odličan odabir i za sve vrste poslovnih susreta, promocija i druženja.

Ovaj neobičan hotel djelo je uglednog arhitekta Ante Vrbana koji je jedinstvenim pristupom prilikom dizajniranja i uređivanja ovog hotela udahnuo jedan nov život jednoj posve običnoj zagrebačkoj ulici i transformirao je u poželjnu oazu hotelskog smještaja.

Hotel Boutique 9
Hotel Boutique 9