Boutique hotel LIKE ultimativno je novo cool mjesto u Zagrebu

| Design |

HOSTEL LIKE

U samom središtu Zagreba na prestižnoj adresi križanja Vlaške i Draškovićeve ulice, konkretno u Vlaškoj ulici 44, nalazi se jedno vrlo atraktivno mjesto – boutique hostel imena LIKE. Otvoren je prije punih godinu dana i svakodnevno je i stalno na raspolaganju svojim gostima jer je recepcija otvorena non-stop, od 0-24 sata. Inspiracija za ime ovog boutique hotela nastala je zahvaljujući profilu budućih korisnika i prijatelja. Mlada generacija koja je on-line 24 sata na dan i obožava društvene mreže, život, druženje, zabavu i učenje.

HOSTEL LIKE
HOSTEL LIKE

Boutique hotel Like smješten je u prostorima potpuno adaptirane povijesne zgrade koja je izvana zadržala prepoznatljiv zagrebački štih, a dok je unutrašnjost uređena u modernom stilu. Prostor interijera je u potpunosti klimatiziran i opremljenim dizajnerskim namještajem.

HOSTEL LIKE
HOSTEL LIKE

Zašto lajkamo LIKE?

LIKE raspolaže s ukupno 70 ležajeva, raspoređenih u 17 soba. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe te luksuzni dvoetažni apartman veličine 130 m² u koji se može smjestiti šest osoba. Svojim uređenjem i komforom boutique hotel LIKE uobičajenu hotelsku uslugu podiže na višu razinu.

HOSTEL LIKE
HOSTEL LIKE

Uz moderan i funkcionalan namještaj, svaka soba ima svoj bežični internet, LCD TV sa satelitskim prijemnikom te vlastitu kupaonicu. Lobby je središnji prostor hotela, zajedničko mjesto okupljanja, druženja, ispijanja pića u caffeu i gledanja tv prijenosa na LCD prijamniku. Također, korisnici mogu zaigrati neku od omiljenih igara na Playstation konzoli, a tu su i prijenosna notebook računala za bespatno surfanje (Wi-Fi).

HOSTEL LIKE
HOSTEL LIKE

LIKE je uvijek u središtu zbivanja!

Do glavnog gradskog trga bana Josipa Jelačića i glavne gradske shopping ulice, te središnjih gradskih kafića, restorana, muzeja, kazališta i klubova boutique hotel LIKE dijeli svega nekoliko minuta hoda, a i prometno je vrlo dobro povezan - od Glavnog željezničkog kolodvora pet minuta, a od glavnog Autobusnog kolodvora svega 10 minuta hoda.

HOSTEL LIKE
HOSTEL LIKE