Ekološki osviještena kućica za mačke

| Design |

Nova start-up tvrtka iz Švedske pod imenom Petbo, kao cilj svog poslovanja zacrtala je činiti ljubimce diljem svijeta sretnijima izradom neobičnih, ekološki prihvatljivih nastamba. Ideja je krenula od samih osnivača tvrtke, nakon usvajanja dvije zalutale mačke. Njihovi novi krzneni prijatelji trebali su novu kućicu unutar njihova doma jer ormari i kauč nisu bili najbolje rješenje. Kroz opsežna testiranja i razvoj, stvorili su savršen proizvod za krznene prijatelje kako bi se mogli igrati, sakriti ili odspavati.

Petbo playhouses su projektirana tako da ispunjuju biološku potrebu mačke za samoćom i osjećaj sigurnosti, no i kako bi se savršeno uklopile u svaki dom. Izrađene su od 100% ekološki prihvatljivih materijala i dolaze s toliko voljenim jastukom za grebanje. Sve kućice su potpuno sklopive, pa kada se krzneni prijatelji moraju transportirati na novo mjesto, uvijek će moći imati svoju kuću sa sobom.
Trenutno Petbo Playhouse dolazi u 2 različita oblika, ali iz tvrtke kažu kako već rade na novom dizajnu i raznim rješenjima za druge kućne ljubimce.