Koji se dizajnerski namještaj krije u penthouseu Christiana Greya

| Design |

Jedan od najiščekivanijih filmova godine „50 nijansni sive“ je uz svakako strastvenu i eksplicitinu privlačnost imao za prikazati ekstravagantan i nadasve luksuzan stil života. Dizajneri interijera Couvet Lounge dobili su posebno težak zadatak – stvoriti penthouse kakav bi prema knjizi trebao imati sam Christian Grey.

Na ovom su se filmskom setu mogli pronaći komadi namještaja poznatih brendova poput Boca do Lobo, Delightfulla, Brabbua i Koketa, koji se apsolutno podudaraju s načinom života glavnog lika i njegovim milijunaškim ukusom. Svaki je komad pažljivo odabran kako bi odgovarao zadanom stilu - od čiste avangarde do organskog i strogo ženstvenog.

S komadima namještaja kao što su „Turner“ stol i „Ike" podne lampe, oba iz vintage zbirke brenda Delightfull ili s „Diamond“ kredencem i „Pixel Anodised“ ormarom iz kolekcije Boca Do Lobo, stan Christiana Greya poprima jak i suvremeni dizajnerski utjecaj. Glavni stol „Sequoia“ (Brabbu) i „Burlesque“ stol (Koket) dodali su meke i prirodne linije unutar same sheme.