Crno-bijeli svijet - mali skandinavski raj u kojem biste uživali

| Design |

Mali, ali vrlo funkcionalan jednosoban skandinavski stan inspirativan je dizajnerski dragulj. Otkriven na freshome.com-u, ovaj raj od 40 kvadratnih metara nalazi se u Linnéstadenu, u jednoj od najvitalnijih četvrti u Göteborgu

Na samom ulazu pozdravlja vas svijetao hodnik s bijelim zidovima i svijetlim drvenim podovima. S desne strane nalazi se potpuno opremljena kuhinja koja je povezana s velikim balkonom. Sama činjenica da svakodnevno možete sjediti na terasi unatoč tome što se nalazite u velikom gradu, čini ovaj stan poprilično luksuznim.

Kuhinja ima stol za blagovanje koji prima do četiri osobe, a sive mozaične pločice daju suptilan i zanimljiv kontrast u kombinaciji s bijelim ormarićima. Strop od 3 metra, elegantni detalji iz prošlog stoljeća i dva velika prozora, samo su neki od elemenata koji čine dnevni boravak spektakularnim. Dekoracije su svedene na minimum, a pozornost je usmjerena na boemski švedski krajoliki.

Nekonvencionalna spavaća soba odvojena je od dnevnog boravka kratkim zidom kojim je povećana privatnost i dobro iskorišten prostor. Pogledajte sve druge ideje koje smatrate zanimljivima u našoj galeriji i javite nam u komentarima čime ste oduševljeni.