Čak su dva hrvatska turistička smještaja osvojila nagrade Booking.com-a!

| Design |

Luxury Rooms Lucija & Luka, Split

Ponovno se naš turistički smještaj našao među najboljima na svijetu! Vodeći svjetski rezervacijski portal Booking.com dodijelio je nagrade „Booking's Best" u nekoliko kategorija za 260 smještajnih objekata od ukupno 600 tisuća koliko ih ima u svojoj ponudi. Među nagrađenima pronašla su se i dva iz Hrvatske - Luxury Rooms Lucija & Luka iz Splita te obiteljsko imanje Krizmanić Family B&B u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Kako prenosi poslovni.hr, iz zagrebačkog ureda Booking.com-a izvijestili su kako su nagrade dodijeljene temeljem više od 40 milijuna provjerenih recenzija korisnika iz cijelog svijeta, a bilo da se radi o najukusnijem doručku, najegzotičnijoj lokaciji ili najboljoj usluzi i ponudi za plaćeni novac, nagrade „Booking's Best“ odaju priznanje detaljima ponude.

Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka
Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka

Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka iz Splita dobio je nagradu Booking.com-a u kategoriji „Mladi parovi“, dok je obiteljsko imanje Krizmanić Family B&B nagradu odnijelo u kategoriji „Evergreens“. Nagrađeni objekti od sada će nositi „oznaku različitosti“ uz svoje profile na Booking. com-ovoj internetskoj stranici te će biti istaknuti i na Booking's Best internetskoj stranici. Nagrade Booking's Best dobivaju smještajni objekti koji su dobili visoke ocjene korisnika prema specifičnim kriterijima, a ove godine je i povećan broj kategorija za te nagrade s uvrštenjem primjerice objekata koji imaju najbolje koktele do onih za odlične origamije od ručnika i drugih.

Kako govorimo o dizajnu, istaknuli bismo objekt Luxury Room Lucija & Luka kao prekrasno zamišljen i realiziran turistički smještaj. Nalazi se u samom središtu stare gradske jezgre Splita, na glavnom trgu, odnosno Pjaci, pokraj Željeznih vrata Dioklecijanove palače koja je pod zaštitom UNESCO-a. Osim što je na drugom katu privatne zgrade bez dizala, ono važnije je da se popularna šetnica Riva nalazi 2 minute hoda od objekta, a najatraktivnija splitska plaža Bačvice svega 10 minuta.

Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka
Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka

Sobe su opremljene namještajem od hrastovine, izloženim kamenim zidovima te parketnim podovima od tikovine. Ručno izrađeni kreveti od punog hrastovog drva duljine su 2 metra, a opremljeni su antialergijskim i anatomskim madracima i jastucima. Klimatizirane su i obuhvaćaju prostor za sjedenje s kaučem, mini-barom i aparatom za pripremu kave i čaja. Obje jedinice, od kojih je jedna orijentirana u pravcu juga s pogledom na glavni splitski trg, predviđene su za nepušače, a uključuju vlastitu moderno uređenu kupaonicu sa svim pripadajućim besplatnim toaletnim potrepštinama.

Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka
Objekt Luxury Rooms Lucija & Luka