Bista Vladimira Putina kao neobičan dekorativni zvučnik

| Design |

"Sound of Power" ili SOP ideja je koju je kreirao Petro Wodkins kao bistu Vladimira Putina (aka. St. Vladimir) u koju je integrirao zvučnik

SOP serija odaje počast porculanskim figuricama i bistama koje su naši djedovi voljeli sakupljati. Zvuk moći je suvremena reinkarnacija tih klasičnih objekata kombinirajući upečatljivu vizualnu i audio kvalitetu. Svaki komad je individualno napravljen i poliran kako bi vizualno, tekstuaralno i zvučno kreirao hrabro umjetničko djelovanje. Pojačalo koje služi kao postolje SOP-a također je napravljeno ručno, što svakako produžuje proces proizvodnje. Cijena ovog zvučnika je i detalj koji dokazuje da riječ o umjetničkom djelu - 1.111 eura. Uz to, zvučnici su limited edition te ih je napravljeno samo 100 komada.

Bista je izrađena od izdržljivog kompozitnog materijala koji podsjeća na mramor, dok priključci koji izgledaju kao da su od zlata i tekstilni audio kabeli čine SOP iskustvo ugodnim i vizualno i akustično.  Zvučnik nudi izrazitu učinkovitost i jasnoću zvuka, a spomenuti drveni SOP stalak služi i kao Bluetooth 20W pojačalo. 

Koja je sljedeća slavna osoba čija će bista postati zvučnik?