Bež tonovi idealni su za male stanove

| Design |

Mali stanovi svakako bolje izgledaju u svjetlijim nego u tamnijim izdanjima, no ako se morate odlučiti za jednu boju birajte svjetlije, toplije bež nijanse jer će one osim prividnog povećanja prostora, stvoriti toplu i mekanu atmosferu u stanu. Takav je stan onda lako ukrasiti i za Božić jer djeluje toplo, a ljeti djeluje kao prozračno mjesto za odmor i relaksaciju. Kao savršen primjer kako bež nijansa funkcionira u malim stanovima predstavljamo vam ovaj dvosoban stan u centru Kijeva koji je jedino svoju glavnu kupaonicu odlučio zamračiti (što je dizajnerski apsolutno pohvalno!).

Dnevna je soba gotovo od glave do pete u ciljanom izdanju, a nadopunjuje je mnoštvo slika poslaganih oko televizora koje stanu daju na osobnosti. Iako možda kada zamislite sve u istoj boji izgleda dosadno, ovaj je stan dokaz kako to i neizgleda tako ako se potrudite oko detalja.

Kroz stan se proteže prekrasan drveni pod obojan u sivo koji sobi daje gotovo jednaku atmosferu koju pronalazimo u dnevnoj sobi, kuhinji i blagovaonici. Zanimljivi detalji poput portreta vlasnika napravljenih od žice, slike naslonjenje za zid i ormara koji podsjeća na skladište svakako su sobi pridodali na šarmu i osjećaju privatnosti jer se ipak kroz nju lako može prepoznati karakter vlasnika. Na trenutke hladan osjećaj razbijen je šarenim tepihom koji je odlično pridonjeo dinamici sobe.

Ono što nas je iznenadilo je glavna kupaonica koja sa svojim crnim pločicama gotovo potpuno odskače od bež ideje stana, no upravo je to čini zanimljivom i posebnom. Vinatge pločice i jednostavan dizajn savršeno su se ukloplie u priču, a ono što nas je najviše oduševilo u ponovno bež toiletu je odvajanje wc školjke od prostora za umivanje ruku uz pomoć jednostavnog polu drvenog paravana. U galeriji ćete sigurno pronaći neku ideju koja će vas osvojiti!