8 korisnih proizvoda inspiriranih voodoo lutkicama

| Design |

Voodoo Corkboard [fancy.com]

Život je ponekad težak i jednostavno ne možemo stalno kontrolirati svoju burnu narav. Postoji mnogo načina za oslobađanje stresa i ljutnje, a voodoo je lutkica jedan od najstarijih načina. Kako ne biste ljudima čupali kosu i šivali lutke, danas vam predstavljamo 8 kreativnih proizvoda koji su inspirirani voodoo lutkicama i njihovom namjernom. Bez obzira na to želite li bivšeg dečka potopiti u vrućoj vodi ili ispeći voodoo kolačić i pojesti ga, postoji toliko mnogo drugih zabavnih načina kako se osvetiti. Pogledajte galeriju i dobro se zabavite.

Ouch Cutting Board [amazon.com]
Ouch Cutting Board [amazon.com]

Za vas bismo izdvojili dva proizvoda: Voodoo Corkboard i Voodoo Knife Set.  Voodoo Corkboard poslužit će vam da ne zaboravite bitne stvari ili da jednostavno odigrate pikado nad nekim tko zaslužuje (pritom mislimo samo na apstratno ozlijeđivanje).

Voodoo Knife Set je nosač  +osmišljen za 5 noževa koji prolaze kroz voodo lutkicu. Ovaj hiroviti i umjetnički kuhinjski pribor drži 5 visokokvalitetnih nehrđajućih čeličnih noževa (uključenih u cijenu) na prilično neobičan način – pohranjuje svoje noževe u anonimnom liku. Izvadite svoje frustracije kao što pohranjujete svoje noževe.

Voodoo Knife Set [amazon.com]
Voodoo Knife Set [amazon.com]