5 načina kako pozlatiti svoj dom

| Design |

Želite da vaš dom izgleda glamurozno i ​​lijepo uređeno za posjetitelje i uzvanika – vrijeme je da ga začinite s malo zlata

Zlatni naglasci trenutno su vrući trend kada je u pitanju dizajn interijera te za kojeg se usudimo reći da je bezvremensko elegantan. Srećom, postoje neke jednostavni, zabavni i iznenađujuće jeftini koraci koje možete poduzeti kako biste pozlatili svoje odaje toliko voljenog doma.

Danas ćemo vam pokazati 5 načina kako dodati dašak glamura i zlata u svoj dom, a da ga pritom ne učinite svetištem kiča i neukusa. Ideje svakako pogledajte u galeriji.

Lusteri

Luster je najbolje mjesto za početak zlatnog ukrašavanja. Preporučujemo da odaberete elegantan luster koji će u prostoriji stvoriti udobnu i intimnu atmosferu. Na primjer, odaberite onaj koji nema previše metala već više stakla, s dozom zlatnog na rubovima. To će vašoj blagovaonici, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi dati pravi elegantan osjećaj. P.s. Lusteri nisu samo za dnevne sobe!

Zlatni namještaj, zlatna tkanina i boja

Zlatni namještaj apsolutni je hit u svijetu dizajna! Pogledajte u bilo koji magazin koji se bavi dizajnom interijera, i otkrit ćete da sa zlatnim namještajem ne možete pogriješiti.

No, kako to napraviti, a da ne izgleda neukusno? Pokušajte u svoje zavjese, posteljinu, prostirke, jastuke i druge tkanine u vašem domu dodati element i dodatak zlatne boje. Ili obojite jedan zid u neutralnu boj, a zid do njega u svjetlucavo zlatnu. Ako vam se to čini pretjeranim, onda razmislite o naglasaku na komad namještaja kao što je stolić za kavu.

Neka zasja vaš stol

Svaki stol u domu može izgledati glamurozna dodavanjem jednostavan zlatnim tepihom koji je savršen tijekom cijele godine. Ako ste organizirate posebnu večeru, stol možete ukrasiti s još malo zlata poput salveta, pribora i vaza.

Čak i nešto jednostavno poput zlatnih kuglica unutar staklene zdjele ili zlatni pladanj stvorit će savršen nagovještaj glamura u vaš dom.

Zlatni dodaci stvaraju iskru

Nisu sve svijeće tu da bi se zapalile, a to je posebno istinito kada je riječ o dodatku zlatne nijanse na kućni dekor. Pokušajte dodati nekoliko svjetlucavih zlatnih svijeća na stol ili stoliću u dnevnoj sobi.

I zapamtite organizirati svoje centralne dijelove prema pravilu broja 3 – tri zlatna elementa su dovoljna.

Mesing je ponovno in!

Mesing se vratio! Ne, ne govorimo o onome iz 1980. godine, već o novom mesingu koji ostaje sjajan s mnogo modernog svjetla.

Razmislite o dodavanju zlatnih akcenata u vaš dom kroz mesing – ako vam se sjajni zlatni odsjaj čini previše za vas, razmislite o mesingu koji vam omogućuje da dodate sjaj bez previše šarenila.