12 “uradi sam” stvari koje možete napraviti od čvrstog papira za oblaganje

| Design |

Jeste li se ikada susreli s ovim sjajnom papirom? Prednosti: jeftin je, lako se uklanja, a kreativni potencijal je beskonačan. Donosimo vam 12 uradi sam projekata koje možete napraviti s papirom za oblaganje, a koje će oduševiti vaše prijatelje

Projekti za zidove i vrata
Papir za oblaganje sjajan je za uređivanje stana. Na primjer, ukoliko vam se ne sviđaju vaše pločice, uvijek ih možete prekriti sjajnim papirom u srebrnoj boji.

Želite li napraviti mural, ali niste sigurni želite li obojati zid? Pogledajte ovaj dizajn Joanne Lynne Smith iz Blue Cactus Styling. Jednostavan, lako se uklanja i super moderan (osobito zato je prati trend trokuta), ovaj inovativni projekt se može izvesti sa zlatnim papirom i malo uradi sam energije.

Zašto ne biste ukrasili stražnja vrata zlatnim papirom? To je blogerica Joy Cho napravila u svom studiju. Dijagonalne pruge su ključne za ovaj dizajn.

Projekti s namještajem
Prelazimo na namještaj kojem uvijek dobro dođe malo uređenja. Papir za obaganje je sjajan jer se ne trebate mučiti temeljnom bojom, bojom ili lakom.

Motiv drva uvijek daje moderan štih svakoj površini. Zato je ovaj uradi sam projekt toliko upečatljiv. Kako biste stvorili kontrast na komodi, papirom s motivom drva prekrijte ladice izvana.  Za ukrašeniji stil, dodajte ukrase izrezane iz papira s motivom drveta na površinu ladica komode. Uvijek možete najprije obojati komodu.

Sjajno je kada papir za oblaganje možete iskoristiti na uzglavlju kreveta! Papis s motivom drva i kontrast s plavom bojom je sjajan. Ovaj uzorak podiže svaki krevet I odaje dojam trodimenzionalnog dizajna.

Ukrasi za zabavu
Učinite svoju sljedeću zabavu nezaboravnom s nekoliko ukrasa od papira za oblaganje. Napravite super cool podmetač za hranu od papira za oblaganje na kojem ćete napisati kredom što se nalazi u svakoj zdjelici. Označite čaše papirom i napišite tko pije iz koje!

Napravite zastavice od papira za oblaganje kojima ćete onda ukrasiti mjesto održavanja zabave. Od čačkalica i papira napravite šarene zastavice za masline u martiniju ili voće u koktelima.

Naposljetku, personalizirajte zabavu tako što ćete napraviti sami velike šešire (tuljce) za svoju zabavu. Ovo je sjajan dodatak svakoj zabavi!