Zagrebačke hokejašice snimile seksi Inter Cars kalendar!

| Lifestyle |

Intercars kalendar, prosinac

Predstavljen Inter Cars kalendar, prvi koji je u potpunosti domaće proizvodnje!

Inter Cars, poznata kompanija za autodjelove, ove se godine upustila u avanturu izrade svog prvog hrvatskog kalendara i to sa zavodljivim sportašicama, točnije hokejašicama. Naime, do sada je Inter Cars svoje kultne, seksi kalendare radio u inozemnoj visokoj produkciji s profesionalnim top modelima, a sada će po prvi put, svjetske zidove ukrašavati i hrvatske pripadnice ljepšeg spola.

Intercars kalendar s hokejašicama, travanj
Intercars kalendar, travanj

Ono što je posebno zanimljivo vezano uz ovaj odličan kalendar je što bez obzira što modeli na kalendaru izgledaju kao da žive i dišu u manekenskim pozama, djevojke nisu profesionalni modeli. Štoviše, sve su po prvi put pozirale, a inače su sve članice hokejaškog kluba Grič te predstavnice Hrvatske ženske hokejaške reprezentacije.

Intercars kalendar s hokejašicama, veljača
Intercars kalendar, veljača

Ulogu zavodljivih automehaničarki su objeručke prihvatile i primile se posla tuniranja Chevrolet Camara. Zvijezda hrvatske Drag scene i nositelj državnog rekorda s vremenom 9.272 s na četvrt milja bio je sve spremniji za put prema osvajanju medalja za koji su ga djevojke pripremale. Iz mjeseca u mjesec, tim od pet djevojaka je danonoćno radio na Camaru, tuniranje V8 Big-Block motora, jačanje ovjesa, prilagođavanje diferencijala, bili su njihova svakodnevica i glavni fokus. Kao mjesto radnje, centar zbivanja i glavni izvor opreme i alata potrebnih za nabrijavanje Camara, poslužilo je Inter Cars centralno skladište. Fotografiju potpisuje poznati modni fotograf Goran Matijašec, make-up Kristina Atletić, frizuru Dino Škrtić za Frizerski salon Rene, styling Davor Jelušić, a sve pod budnim okom i organizacijom Suzy Josipović Redžepagić.

Intercars kalendar s hokejašicama, siječanj
Intercars kalendar, siječanj

Kvalitetu kalendara prepoznali su i brojni Inter Cars partneri kao što su Comma, Filtron, Ruville, TRW i Valeo, a službeni promociju kalendar je doživio prije par dana u Zagrebu, gdje su se okupili brojni partneri Inter Carsa kako bi i uživo vidjeli djevojke koje će krasiti njihove zidove. Sportašice su kao prave zvijezde strpljivo, cijelu noć potpisivale kalendare jer su svi htjeli imati uspomenu na ovu posebnu promociju prvog Inter Cars Hrvatska kalendara.

Da i vi ne bi ostali uskraćeni za ovaj doživljaj, cijeli Inter Cars kalendar za 2014. možete pogledati u našoj galeriji.