Što kažu Petra i Luka Nižetić o životu, djeci, seksu i nepismenom vuku?

| Lifestyle |

Brat i sestra zavijeni u crni traper...o životu, djeci, seksu, nepismenom vuku, zamjenskim roditeljima i omletu!

Povodom 4. rođendana lifestyle bloga ModaKomoda, autorica Petra Nižetić i fotograf Luka Nižetić, napravili su intiman bratsko-sestrinskom intervju, u kojem progovaraju o svojim trenutačnim emotivnim stanjima, maštanjima i trivijalnosti. Hrvatski pop pjevač i producentica utjelovili su „Black Denim“ filozofiju – slobodu govora, izražavanja i vrijednosti.

Luka i Petra, umjesto da jure sezonske trendove, inspiraciju su uzeli iz novozagrebačkih kvartova gdje su predstavili uniformu urbanog života - motorističke jakne, zanatski skrojene sakoe, opušteno pletivo i besprijekoran traper. BLK DNM se bazira na klasici sa stavom, usavršenoj na traperu, koži i kroju. Vječni komadi odjeće koji odišu njujorškim undergroundom, fino su izrađeni od podatne kože i prirodne tkanine, a sadrže paletu snažnih neutralnih boja. Asesoar uključuje parfeme, svilene šalove i sunčane naočale.

Brend je 2011. godine osnovao Johan Lindeberg, nakon što je bio izvršni direktor i direktor marketinga u Dieselu, te nakon što je izradio vlastiti brand J. Lindeberg. BLK DNM je dostupan u odabranim svjetskim trgovinama u više od 30 zemalja uključujući i bon ton store&gallery u Dežmanovom prolazu u Zagrebu.

Petra: Koja je tvoja super moć?

Luka: Sijem sreću. Srećoman!

Petra: Bome jesi. Meni si je posijao ovo ljeto na Visu i hvala ti k'o bratu.

Luka: Još su leptirići, ako smijem primijetiti. Koje je najluđe mjesto gdje si vodila ljubav?

Petra: Špilja. Šta tebe pali?

Luka: Miris tek probuđenog tijela. Jel ti žao što nismo imali još kojeg brata ili sestru?

Petra: Ne bi se žalila da imamo još nekoga, iako mislim da su starci i s nama jedva preživjeli. Imamo Chaku. Znam da nije isto, al' čovjeka veseli. O čemu razmišljaš dok ga šetaš?

Luka: Nema o čemu nisam. Prvo krenem s onim svakodnevnim temama; posao, karijera, kojim redom ću pospremiti stan, što ću skuhati za ručak, a onda s dinstanja i Domestosa, ničim izazvan, krenem na pitanja o životu i smrti, prolaznosti, smislu postojanja. Čista eklektika. Koji film najbolje opisuje tebe kao personu?

Petra: Finding Dory. A koja tvoja pjesma najbolje opisuje tebe?

Luka: 'Proljeće, a u meni nemir, od sreće bi zagrlio svemir.' I život i sve oko sebe.

Petra: Što si zadnje ukrao?

Luka: Neki dan, vilicu u jednoj slastičarnici u Pragu. A ti, što si prvo otuđila?

Petra: Čungu lungu. Mislim da smo s tim svi počeli. Kad smo već kod čunge lunge imam jedan vic. Ide nepismeni vuk šumom i sretne Crvenkapicu te ju pita: Crvenkapico, što to nosiš baci? I Crvenkapica baci.

Luka: Pa di je tu čunga lunga?

Petra: Pa nema je...

[Cijeli intervju pročitajte na blogu ModaKomoda]