U Kaptol Centru otvoren prvi flagship store ekskluzivnog branda Seventy

| Lifestyle |

Jučer je u ugodnom društvu poznatih Hrvatica sofisticiranog modnog izričaja Ecije Ojdanić, Nevene Rendeli, Sandre Bagarić, Edite Misirić, Renate Sopek, Danijele Trbović te ambasadorice branda Bojane Gregorić Vejzović  u Centru Kaptol svečano otvoren flagship store luksuznog branda Seventy .

Po prvi puta izvan granica Italije, Seventy je odabrao Zagreb kao ekskluzivnu lokaciju na kojoj će svim ljubiteljicama mode pružati svoju viziju bezvremenske elegancije i nenadmašnog, modernog dizajna. Samom svečanom otvorenju nazočio je osnivač tvrtke i talijanski modni vizionar Sergio Tegon koji je s okupljenima podijelio tajnu uspjeha koja se krije iza branda.

Bojana Gregorić, Nevena Rendeli, Renata Sopek, Edita Misirić
Bojana Gregorić, Nevena Rendeli, Renata Sopek, Edita Misirić

Seventy, koji je u stalnoj misiji stvaranja suvremenih modnih linija, oslanjajući se na kreativni dizajn te probrane tkanine i krojeve, oduševio je sve prisutne kolekcijom za jesen-zimu 2015./2016. godine. Casual komadi inspirirani muškim odjevnim predmetima, oversized veste i tradicionalno fenomenalni kaputi i jakne uspostavljaju nove estetske trendove u nadolazećim hladnijim danima.