Želite zamijeniti dom s nekim na godinu dana? Evo kako!

| Travel |

Home Exchange - Francuska

Za sve ljubitelje putovanja imamo odličnu ponudu - napokon možete pronaći različite svjetske destinacije uz portal HomeExchange Hrvatska i zamijenite se sa svojim domom! Riječ je o hrvatskoj inačici najvećeg svjetskog portala za zamjenu kuća i stanova HomeExchange.com. Na portalu je trenutno u ponudi 60.000 nekretnina u preko 150 zemalja svijeta od kojih je čak 550 ponuda za razmjenu iz Hrvatske. Hrvati su u posljednjih godinu dana obavili više od 1.000 zamjena nekretnina, a osim privatnih vlasnika, HomeExchange su prepoznali i iznajmljivači kao odličan način da svoju kuću ili apartman daju u zamjenu u vrijeme predsezone ili posezone.

MasterCard je prepoznao ovu priliku za putovanja, kao i vrijednost projekta te daruje besplatno jednogodišnje članstvo na web portalu HomeExchange Hrvatska. Naime, u tijeku je akcija u kojoj prvih 100 zaljubljenika u putovanja, ujedno i MasterCard korisnika, može dobiti besplatno jednogodišnje članstvo te zamijeniti svoje domove za domove ljudi iz cijelog svijeta. Ovo članstvo vrijedi za neograničen broj zamjena u trajanju od godine dana, bez dodatnih troškova za zamjenu.

Home Exchange - Azori house - Miguel Island
Home Exchange - Azori house - Miguel Island

Mnogi su već isprobali ovaj način putovanja te su mijenjali svoje domove za domove drugih diljem svijeta i doživjeli nezaboravna iskustva. Jedno od tih iskustava doživio je Šime J. koji je ugostio četveročlanu obitelj iz Strasburga na 8 dana u svojoj kući u Baškoj Vodi. U zamjenu je boravio tri tjedna u stanu od 200 m2 u centru Strasburga, a u koji je oduvijek i želio otputovati. „U ta tri tjedna uštedio sam preko 500 eura u odnosu na druge, manje ugodne alternative poput najma sobe ili manjeg stana. Stoga mogu reći da sam do sada imao lijepih iskustava vezanih za HomeExchange te da ovaj vid razmjene predstavlja dobru alternativu drugim metodama pronalaska smještaja“, istaknuo je Šime.

Pozitivna iskustva zamjene iskusila je i Rujana L. koja je zamijenila svoju kuću na otoku Hvaru za tjedan dana boravka u luksuznom penthouseu na Koh Samui u Tajladu. Rujana je uživala sve pogodnosti smještaja poput bazena, jacuzzija bez dodatne naknade. „Moja zamjena je dokaz da ne morate imati vilu ili luksuzan stan da biste uživali u prekrasnoj nekretnini u nekoj tropskoj destinaciji. Članovima portala bitnije je kakvi ste vi kao osoba od toga kako je uređena vaša nekretnina, to nije presudan faktor. Tajland je moja 15 zamjena po svijetu, a godišnje ostvarim 3-4 zamjene koje najčešće nisu u isto vrijeme jer ja svoju vikendicu dajem u zamjenu i tijekom godine, a ne samo u ljetnim mjesecima“ kaže Rujana.

Home Exchange - Hvar
Home Exchange - Hvar