Želite li prespavati na Mjesecu, dovoljno je da otputujete do Züricha

| Travel |

S otvaranjem hrabrog i umjetničkog "space suite" apartmana, gosti Kameha Grand Zürich hotela mogu se pronaći uronjeni u vanzemaljsko iskustvo gotovo kao da se nalaze na Mjesecu. Njemački umjetnik, avanturist i budući astronaut Michael Najjar potpuno je transformirao dizajn interijera jednog od  apartmana hotela, pretvorivši ga u virtualnu svemirsku stanicu. Zidovi, pod i strop puni su kozmičkih motivima iz svemirskog teleskopa Hubble; rasvjetno tijelo koje svijetli u dnevnom boravku podsjeća na raketni motor; dok romani, filmovi i audio izdanja o svemirskim putovanjima ispunjuju cijelu čitaonicu.

Po ulasku u apartman, automatski, erotski ženski glas pozdravlja "članove posade" u 8 različitih varijacija, potvrđujući svoju prijavu te čitajući upute za korištenje sobe. Obrnuti svemirski tepih, temelji se na nekoliko visoko rezolucijskih datoteka iz svemirskog teleskopa Hubble te se proteže cijelom dužinom apartamna, gdje apstrahira prostor kao bijeli, a zvijezde kao crne.
 
Prozor je zamijenjen reflektirajućom, površinom poput ogledala - fizičkom simulacijom koja ometa stvarnost. Reflektori inspirirani raketnim motorima čine prostor većim, a rukavice koje strše iz zidova, služe kako bi gosti mogu postavljati svoje mobitele ili ključne kartice na njih. Spavaća soba je omotana s polu-prozirnom folijom, koja blokira preglednost prema van, ali omogućuje ulazak svjetlosti. Crni, pravokutni krevet viri iz zida i oponaša monolit iz filma "2001: Odiseja u svemiru" te je zamišljen tako da izgleda kao da lebdi bez gravitacije.