Top 5 klubova u Parizu

| Travel |

Chez Raspoutine

1. Chez Raspoutine – Već dugo najtrendi noćni klub u Parizu, Raspoutine se ponekad čini kao neosvojiva tvrđava. Ukoliko ne poznate redara Amara (tj. ako on ne pozna Vas) koji je neumorno čuva, možete zaboraviti na ulaz. Klub koji podsjeća na ruske bordele meka je pariškog sjaja. Manekenke, glumci, pjevači, biznismeni, stalna su postava u klubu, a jednom kad uđete, piće teče u potocima. Zvuči primamljivo, zar ne?

Chez Raspoutine
Chez Raspoutine

2. Soiree Bagatelle – Iako aktualan samo u ljetnim mjesecima, Bagatelle je jedan od najzanimljivijih klubova u gradu svjetlosti. Bagatelle je inače dvorac u Bolonjskoj šumi koji po mraku svoj vrt otvara za razne tematske partyje i osobama koje to ne shvaćaju ozbiljno, ulaz nije dopušten. Dočekati zoru u vrtu dvorca – neprocjenjivo! Ponaći taxi usred šume – nemoguće!

Soiree Bagatelle
Soiree Bagatelle

3. Le Baron – Kultno mjesto pariških umjetnika i obavezna stanica nakon svih Fashion Week after partyja, Baron je mjesto gdje se ostaje do 9 ujutro. Zašto? Nitko se ne sjeća...

Le Baron
Le Baron

4. L'Arc – Klub nadomak Arc de Triomphea pravo je strateško mjesto. Klub u podrumu, restoran ispod njega i zabava može potrajat u bilo kojem obliku. Za razliku od ostalih klubova koji većinom puštaju precijenjenu house glazbu, L'Arc je idealan za ostati na podiju do ranog jutra uz zvukove aktualnih pop i rock hitova.

L'Arc

5. No Comment – Reći ćemo Vam samo da je ovo najnoviji klub u pariškoj ponudi. Za sve ostalo, nemamo komentara!

No Comment
No Comment