Top 5 klubova u New Yorku

| Travel |

Jimmy

1. Boom Boom Room – Andre Balzas slučajno ili namjerno, promijenio je modernu njurošku noćnu scenu otvaranjem Standard hotel a u trendovskom Meatpacking distriktu. Boom Boom room mjesto je na koje mogu samo odabrani. Iako prostor nije posebno atraktivan, štoviše uređen je pomalo retro, sav u crvenom I narančastom baršunu,  klijentela koja tamo dolazi sve je samo ne retro. Dovoljno je reći da je after party svakog eventa Anne Wintour upravo u Boom sobi.

The Boom Boom Room
The Boom Boom Room

2. Le Bain – Iako dijele prostor na 18. katu Standard hotela, Le Bain i Boom Boom Room po ničemu nisu slični. Osim možda po WC-ima (da, dobro ste pročitali) koje dijele, a koji su potpuno u staklu i onima koji su možda previše popili mogu biti jako opasni. Le Bain iz nepoznatog je razloga meka Francuza u New Yorku. Možda zbog naziva koji isto nije slučajan. Naime, Le Bain na francuskom znači kada, a  upravo je ona (ne kada, nego jacuzzi) centralan dio unutrašnjeg dijela kluba. Što se tamo događa, morat ćete provjetiti sami, mi Vam samo možemo reći da nikad nije prazna :) Ipak, nama osobno najljepši dio kluba je vanjski, i to na samom vrhu hotela. Kokteli, glazba i pogled na panoramu New Yorka – neprocjenjivo!

Le Bain
Le Bain

3. Jimmy’s – James hotel u Sohou vrlo brzo našao se na to-do listi svih gradskih noćnih ptica. Iako se u hotelu nalazi i restoran, te cocktail bar na donjoj razini, najatraktivniji je naravno, Jimmy’s rooftop na vrhu hotela. Savjet: ponesite badić ukoliko idete u Jimmy’s, bazen zauzima centralno mjesto na terasi  :)

Jimmy
Jimmy's

4. PH – D – trendovski Dream Downtown mjesto je u koje je gotovo nemoguće ući, ali ukoliko Vam se redar smiluje (ili ste ga jednostavno očarali), partijat ćete u društvu Kim K, Kanye Westa i ostalih američkih posvuduša.

PH - D
PH - D

5. The Darby – Ukoliko ste u potrazi za daškom starog New York, Darby je mjesto gdje ćete ga pronaći. Restoran, bar i noćni klub u jednom, osim vrhunske hrane, atmosferu podiže I svakodnevnim glazbenim nastupima. Tako Vas jednu večer može zabavljati nepoznati band iz Brooklyna, a drugu Beyonce ustati sa stola i popeti se na pozornicu. Sad nam je jasno zašto kažu da je New York najnepredvidljiviji grad na svijetu.

The Darby
The Darby