Top 15 destinacija koje nikada nećete moći zaboraviti

| Travel |

planina Jade, resort u St. Luciji

Putovanja su jedna od najljepših upomena kojih se, u većini slučajeva, rado prisjećamo i prepričavamo svojim prijateljima i obitelji koju su ili nisu bili s nama. Neke slike nikada nećemo moći zaboraviti, neke prizore nikada nećemo htjeti izgubiti iz glave jer su nas toliko očarali da nas sama pomisao na krajolik neke destinacije vraća u zen raspoloženje.

Ako vas je to prisjetilo na neko divno putovanje i pravi ste putoholičari poput nas, onda će vas slike koje smo pripremili u galeriji toliko oduševiti da ćete neposredno nakon spakirati kofere i kupiti kartu za Bhutan ili Ekvador. No ne morate ni tako daleko - u našoj galeriji s top 15 svjetskih destinacija koje nikada nećete moći zaboraviti pronaći ćete i prizore iz Švicarske, Norveške, Grčke i Islanda

Kako uvijek izdvajamo jednog favorita ovoga je puta odabir je bio teži no ikad, ali prizor koji pruža ova grčka špilja pod imenom Melissani, doista želimo doživjeti, osjetiti te vidjeti izbliza. U grčkoj mitologiji pronaći čete priču koja kaže kako su nekada u ovoj špilji živjele nimfe, polubožanske mlade žene, koje su svojoj ljepotom namamile ljude u nju. 

špilja Melissani, Grčka
špilja Melissani, Grčka