Provedite romantični vikend za dvoje u Novigradu u Istri uz specijalitete Melkiora Bašića

| Travel |

Okružen zelenilom i šumom valova Aminess Maestral Hotel u istarskom Novigradu je idealno mjesto za romantične trenutke u dvoje, a ovog Valentinova u razdoblju od 10. do 12.veljače 2023. je za vas i vašeg partnera ili partnericu pripremio jedinstvenu ponudu koja  će najromantičniji dan u godini pretvoriti u nezaboravno opuštajuće iskustvo.

Osim što se nalazi na šljunčanoj plaži deset minuta ugodne šetnje od centra Novigrada, Aminess Maestral Hotel poznat je po svojoj gastronomskoj ponudi - reputacija koja je opravdana u ovoj ponudi je upravo naš renomirani chef Melkior Bašić koji će 11. veljače u suradnji s Aminess Gourmet timom za vas pripremiti ekskluzivnu večeru od 5 sljedova, a gosti će uz to uživati i u glazbi uživo, te najboljim istarskim vinima sa vinske karte.  Za vrijeme boravka gostima će biti osiguran polupansion, očekuje vas romantična dobrodošlica uz pjenušac i praline, a unutar ponude parovi imaju pristup svim sadržajima unutar hotela koji uključuju unutarnji bazen sa grijanom morskom vodom i whirlpool-om, Spa zonu i neograničeno korištenje fitness centra.

Ove veljače nakon stresnog blagdanskog razdoblja pružite vama i vašoj voljenoj osobi čarobni vikend u Aminess Maestral Hotelu na istarskoj obali uz stručno osoblje i Aminess tim zbog kojeg ćete se na dva dana prepustiti potpunom užitku. Rezervaciju vašeg romantičnog vikenda i sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici Aminess grupacije.