Atlantida Boutique Hotel u Rogaškoj Slatini je savršena Wellness oaza

| Travel |

Atlantida Boutique Hotel ***** je dobio naziv po mitološkom otoku Atlantida, koji je najpoznatiji po svojom navodno naprednoj pred povijesnoj civilizaciji, a danas je moderan »otok« novih iskustava, ljekovite mineralne vode, vrhunske gastronomije, wellnessa, sporta i prekrasne prirode u Rogaškoj Slatini.

U mitskom mjestu Atlantida bili su svjesni krhkosti čovjekova tijela, tako da su među prvima koji su imali prostorije namijenjene za liječenje. Za liječenje i dobar osjećaj su koristili ljekovita bilja, kristale, aroma terapiju i masaže. U tome je glavnu ulogu imala voda, čija svojstva su očistila dušu i tijelo.

U Wellness & Spa centru vse možete vratiti osnovama i ponovo uspostaviti ravnotežu uma, tijela i duha i gdje ćete jednostavno uživati.

U Rogaškoj Slatini i njezinoj okolini nalaze se mnogobrojne povijesne zanimljivosti, a prekrasna priroda poziva goste na hodanje, planinarenje i vožnju biciklom. Možete posjetiti i mnoge druge zanimljivosti: muzej na otvorenom u Rogatecu, brdo Janina, lječilišni park, staklaru Rogaška Slatina, orguljarstvo Škrabl, kozmetiku Afrodita.

Atlantida Boutique Hotel **** je jedini luksuzni hotel takve vrste u okolini, kojemu je cilj u potpunosti zadovoljiti gosta s njegovim smještaje i uslugom u hotelu, a i u okolini. Hotel je namijenjen ljudima koji se žele maknuti od svakodnevnog stresa u tišinu i onima koje fascinira hotelska arhitektura s najvišom razinom luksuza i potpune privatnosti.