Ove će vas fotografije nagovoriti da posjetite Tatranski narodni park u Poljskoj

| Travel |

Q'bot Q'botcenko je poljski fotograf koji se koristi različitim izvorima svjetla kao motivom svih svojih fotografija. Često svoje fotografije snima tako da uključuje električne izvore svjetlosti i pirotehničke materijale poput prskalica, rimskih svijeća ili prskajućih fontana.

Zadnju seriju fotografija snimio je u južnoj Poljskoj u Tatranskiom narodnom parku (Tatrzański Park Narodowy),osnovanom 1954. godine te uvrštenim u UNESCO-vu listu zaštićenih biosfera. Cijeli je projekt trajao tri mjeseca – od listopada 2014. godine do siječnja 2015. godine. Tijekom tog vremena, nekoliko je puta posjetio sam sam park kako bi postigao najbolje rezultate jer u potpunosti je ovisio o vremenskim uvjetima i fazama Mjeseca te zvjezdanom nebu i vidljivosti Mliječne staze.

U galeriji možete vidjeti fotografije koje prikazuju mjesta koja često posjećuju turisti kao što su Dolina Pięciu Stawów Polskich, Giewont ili Morskie Oko. Jedina je razlika da što na fotografija možemo vidjeti i zanimljive svjetleće efekte s kojima se tamo možda nećete susresti.