Od sada možete odsjesti u "Hogwartsu"

| Travel |

Od sada možete odsjesti u "Hogwartsu"

Dok čekamo da J.K. Rowling napiše scenarij za tri dijela filma po knjizi "Magične zvijeri i kako ih pronaći", ali i kratku priču o Dolores Umbridge koju će objaviti za Noć vještica, u Londonu možete vrijeme kratiti u "Hogwartsu".

Naime, Georgian House hotel u blizini Buckinghamske palače pretvorio je dio svojih soba u Hogwarts u malom. Sobe naziva "Wizard Chambers" opremljene su u tipičnom Hogwarts stilu, što znači da sadrže velike drvene krevete, kotliće, sanduke, ali i knjige s čarolijama i bočice za napitke. Zaista su se pobrinuli da detaljima učine boravak fanova što autentičnijim!

Sobe dolaze uz obilni "engleski doručak", ali i ponudu koja će zasigurno oduševiti ljubitelje filma - "Bezjačka šetnja Londonom", koja vas vodi na sve lokacije gdje se snimao film, kao i u sam Warner Bros. studio gdje možete razgledavati scenografiju svih Harry Potter filmova. Naravno, paketi nisu jeftini, ali su svakako jedini koje nude takvo jedinstveno iskustvo; Paket noćenja, doručka i šetnje koštat će vas 249 funti, a paket koji uključuje ulazak u studio je 363 funte.

Od sada možete odsjesti u "Hogwartsu"
Harry Potter