Nova zanimljiva turistička usluga u Zagrebu - ZigZag integralni hotel

| Travel |

Raznovrsnost i bogatstvo ponude Zagreba kao zanimljive turističke destinacije posljednjih godina te najjače gospodarske grane u Hrvatskoj nametnuli su potrebu za novim uslugama i zanimljivim objektima. Danas vam predstavljamo upravo jednu takvu novost na domaćem turističkom nebu - ZIGZAG, prvi integralni hotel u Hrvatskoj koji se sa svojim neodoljivim smještajnim kapacitetima nalazi za sada u Zagrebu, ali i Dubrovniku.

ZigZag integralni hotel, apartman u Dubrovniku

Integralni i difuzni hotel karakterizira smještajni oblik sastavljen od tri i više objekta s recepcijom. Posebnost ovih proizvoda jest i mogućnost da usluge pružaju i vanjski subjekti te lokalna zajednica koja hotelu može ponuditi, odnosno dati na raspolaganja svoje sadržaje i usluge u funkciji turističko-ugostiteljske potrošnje.

ZigZag integralni hotel, apartman u Dubrovniku

U ovom smjeru se od samog početka razvijao ZigZag Apartments&Rooms, danas ZIGZAG integralni hotel. ZigZag projekt pokrenut je s ciljem kontinuiranog rasta portfelja luksuznih apartmana i utjecaja na razvoj turističke ponude Zagreba u kojemu se od 2009. godine nametnula potreba za pokretanjem kvalitetnog turističkog smještaja.

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

"S prvim ZigZag apartmanom u Petrinjskoj ulici krenuli smo prije dvije i pol godine, a kako i sami volimo putovati i koristiti apartmanske smještaje u metropolama svijeta odlučili smo u Zagrebu ponuditi smještaj u strogom centru grada kako bi naši gosti Zagreb doživljeli na najbolji način. Strogi centar Zagreba razlikuje se od ostalih gradskih četvrti, jer su idealan pokazatelj života i u čijem se pješačkom dometu nalaze  najvažniji povijesni, kulturni i zabavni sadržaji, gostima pruža doživljaj gradske vreve, tradicionalnog duha, osjećaj ritma grada i atmosfere" kažu Tomislav Zovko i Igor Kordić, dečki koji su direktori ovog koncepta koji ujedno stoje i iza zanimljivog uređenja njihovih smještajnih jedinica.

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

Danas, ZigZag Apartments&Rooms čini ukupno 11 apartmana i 5 soba i radi pod novim imenom - ZIGZAG Integralni hotel. Centralna lokacija, koja je otvorena prije godinu dana je Petrinjska 9. Tu se nalaze dva apartmana i sobe,recepcija i centralno skladište za svu logistiku, od kuda se koordinira ostalih 9 luksuznih apartmana koji su nalaze na udaljenosti 1 - 5 minute hoda. Puni kapacitet je 70 ležaja/osoba, a uz kapacitete u ZIGZAG integralnom hotelu, kroz poslovni program ostvarena je suradnja i s drugim vlasnicima apartmana u centru Zagreba. U formi integralnog hotela to ZIGZAG svrstava među najveće pružatelje usluge smještaja u Zagrebu.

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

"Stalno pratimo trendove te smo proširili našu ponudu s još nekoliko apartmana i soba u Dubrovniku kako bi ZIGZAG Zagreb povezali s ostalim turisitičkim središnjicama u Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika, sljedeći korak su Šibenik, Zadar i Pula" kažu Tomislav i Igor.  

ZigZag integralni hotel, apartman u Dubrovniku

ZIGZAG je nametnuo nove standarde ponude apartmanskog smještaja u Zagrebu te je projekt do sada polučio odlične poslovne rezultate. Takav uspjeh bazira se na znanju i iznimno kvalitetno postavljenom poslovnom modelu koji omogućuje razvoj, iznadprosječno visoki postotak popunjenosti, profitabilnost i na kraju ono što je najvažnije, iznimno zadovoljne goste koji su ZIGZAG ocijenili vrhunskim ocjenama na svim glavnim oglašivačima.

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

Dečki priznaju kako su veliku pažnju dali i uređenju, što je vidljivo na prvu: "Osim što nam je važna lokacija, iznimnu pažnju posvećujemo i dizajnu interijera. Tipičan sadržaj apartmana uključuje dvije spavaće sobe s potpuno opremljenim kupaonicama, dnevni boravak, blagovaonu, potpuno opremljenu kuhinju, TV i klima uređaj. Posebnu vrijednost daje im kompletna tehnička oprema koja podrazumijeva LCD televizor, kabelsku televiziju, besplatan wireless Internet, klima uređaj i još puno toga.''

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

Inače centralna lokacija u Petrinjskoj 9 na prvom katu stambeno-poslovne zgrade arhitekta Milana Šošteriča, rad je arhitektonskog studija NFO - Kate Marunice i Nenada Ravnića, a većina elemenata završnog uređenja interijera bila je unaprijed definirana prepoznatljivim imidžem ovom simpatičnog hotela. 

ZigZag integralni hotel, apartman u Zagrebu

Zato, ukoliko vam u posjet u Hrvatsku dolazi neki prijatelj iz inozemstva, svakako razmotrite da mu prezentirate ovaj neodoljivo uređen hotel u samom centru grada.